Dwelling, Luquillo 2008

    During a visit to this well-known sculptor’s atelier located in Luquillo, and less than 200m away from one of the best beaches in the island, he expressed the need to have a modest and independent live/work studio, reusing and expanding the existing lightweight metal structure up until then his atelier. The structure needed to be made out of steel, a material well dominated by the client, and concrete because of its longevity and rigidness attributes, with a vocabulary similar to the existing to allow blending. It would have to open to the views of the beach to the north and tropical breezes given our tropical condition but able to shut itself during hurricane season.

    Carlos Guzman Studio main view, jalousie windows, balcony, and terrace

Copyright 2016 - Diaz Paunetto Arquitectos, L.L.C.